About Me

My photo
Bukan mudah utk menjaga hati semua orang,walaupun sedaya upaya mencuba, namun pasti ada yg terasa. Jika kesilapan semalam belum terampun, moga dimaafkanlah. Jika kesilapan hari ini menyakitkan, dgn harapan moga lupakanlah, dan jika kesilapan esok atau mendatang ku mohon jgnlah dibawa sampai akhirat. Maafkanlah kalau aku buat hatimu terluka kerana sesungguhnya aku juga manusia terbatas.

Goodbye FB, Goodbye twitter, Goodbye social network, Goodbye everyone. Panjang umur kita jumpa lagi untuk hari-hari yang mendatang. In Shaa ALLAH.

Kalau saya tahu begini sakitnya menyintai, pasti saya takkan buka hati ini untuk sesiapa. Kalau saya tahu begini pengakhirannya, pasti dari mula lagi saya takkan berharap dan kalau saya tahu semua nih tipu, saya takkan biarkan diri ini terpedaya. Teruskan melangkah ke hadapan nurul.. Dia dah lama buang kau dari hidup dia, Jangan menaruh harapan yg tak pasti.. Move on.. Alhamdulillah ya ALLAH utk dugaan ini, harapan nya semoga aku lebih kuat utk melalui dugaan di hari akan datang. Jika kebahagiaan saya bukan di dunia ini, in shaa ALLAH di akhirat sana. Ameen.